OMTimes -Όταν ο κοσμος σας καταρρεει, ετοιμαστείτε να συναντήσετε την Διδυμη φλογα σας!

Οι Δίδυμες Φλόγες από την Sarah Delamere Hurding

Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ποιες είναι οι Αδελφές Ψυχές μας. Μπορούμε όμως να αναγνωρίσουμε το άλλο μας μισό, τη Δίδυμη Φλόγα μας;
Είμαι σίγουρη είναι μια καινούργια προοπτική αυτή για εσάς. Από το 2013 και μετά, καθώς δίνεται η ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη και πνευματική εξέλιξη, ήρθε η ώρα για την πρόκληση της ζωής σας.
Η Δίδυμη Φλόγα σας, σας περιμένει. Η συνάντησή σας όμως δεν θα είναι ένα εύκολο κατόρθωμα.
Καθένας από εμάς έχει σχεδόν από έξι έως και δώδεκα Αδελφές Ψυχές που αναγνωρίζονται στα πρόσωπα συγγενών, συζύγων, εραστών, δασκάλων ή και φίλων. Οι Αδελφές Ψυχές σε αυτήν τη ζωή είναι άνθρωποι που μας υποστηρίζουν και με τους οποίους είμαστε πολύ στενά συνδεδεμένοι. Προφανώς έχουν αρκετά κοινά σημεία με μας και είναι πάντα εκεί για μας, συνοδοιπόροι, να μας καταλάβουν και να μας ενθαρρύνουν στην πορεία μας στη ζωή.
Οι Αδελφές Ψυχές μας, φαίνονται σε μας οικείες διότι το πιο συνηθισμένο είναι ότι ζήσαμε πολλές διαφορετικές ζωές μαζί. Σε κάθε μία ζωή ξανασυναντιόμαστε και επαναλαμβάνουμε τις σχέσεις μας, κάποιες μάλιστα φορές με περισσότερη επιτυχία από άλλες ζωές. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις Αδελφές Ψυχές μας. Πραγματικά, χωρίς αυτές οι ζωές μας θα ήταν εντελώς άδειες και ανούσιες. Αυτές οι βαθιές φιλίες και οι δεσμοί είναι που κάνουν τη ζωή να αξίζει. Μαζί έχουμε συνεχώς την ευκαιρία να μεταμορφωθούμε, απαλείφοντας το κάρμα και τα βάρη του παρελθόντος.
Ο σκοπός της σύνδεσής μας, με τις Αδελφές Ψυχές μας, είναι να μάθουμε, να μοιραστούμε και αναπτυχθούμε προσωπικά μαζί. Δύσκολα θα τα καταφέρναμε χωρίς αυτές. Καθώς η ψυχή μας εξελίσσεται, δοκιμαζόμαστε με τη διαδικασία του αποχωρισμού, η οποία είναι σίγουρα δύσκολη κι επίπονη. Τα καλά όμως νέα είναι ότι αυτές οι δοκιμασίες και οι δυσκολίες συχνά ανοίγουν τον δρόμο μια πραγματικά εξαιρετική σχέση – την πιο συμβατή με μας σχέση με τη Δίδυμη Φλόγα μας.

Όταν ο κοσμος σας καταρρεει, ετοιμαστείτε να συναντήσετε την Διδυμη φλογα σας!
Έτσι λοιπόν αν είχατε μια δύσκολη περίοδο δοκιμασιών κι αλλαγών μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, αναθαρρέψτε γιατί είναι πάρα πολύ πιθανό, μια ιδιαίτερα αξιόλογη σχέση να παραμονεύει για σας στην γωνία. Καθώς προχωρά η χρονιά, όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε αυτό το μαγικό σημείο. Είναι εκεί ακριβώς που όλοι προσδοκάμε να φτάσουμε και τώρα αρκετοί από εμάς θα είναι αρκετά τυχεροί για να το βιώσουν.
Εννοείται ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε ευτυχισμένες σχέσεις με τις Αδελφές Ψυχές τους και τις οικογένειες τους κι έτσι δεν χρειάζεται να διαβάζουν με τρόμο αυτές τις γραμμές. Για κάποιους το όλο θέμα με τις Δίδυμες Φλόγες είναι πάρα πολύ. Δεν πειράζει. Εάν είναι να συμβεί, θα συμβεί, εάν όχι η ζωή θα πάει παρακάτω, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει…
Είναι αλήθεια όμως ότι οι καιροί που έρχονται θα επιταχύνουν τις ζωές μας με τρόπο που, ούτε καν έχουμε προβλέψει. Θα υπάρξουν απρόβλεπτες και απροσδόκητες αλλαγές, καθώς οι ενέργειες αλλάζουν. Ο Πλανήτης χρειάζεται συνεχώς περισσότερους αφυπνισμένους πνευματικά ανθρώπους για τον φροντίσουν. Για αυτό λέμε, η όλη ανακατωσούρα με το θέμα των Δίδυμων Φλογών μπορεί να σας φέρει προ εκπλήξεως.
Απλά να θυμάστε ότι έχετε την ελευθερία της βούλησης και συνεπώς έχετε επιλογή. Ακόμα κι αν συναντήσετε το άλλο σας μισό, αρκεί να πείτε όχι, αν είστε ευτυχισμένοι με την παρούσα κατάσταση. Μόνο να εξετάσετε πολύ τον εαυτό σας, αν τυχόν σας συμβεί και να ελέγξετε διπλά ότι δεν είσαστε σε ένα είδος μη υγιεινής άρνησης σχετικά με το ποιοί είσαστε και με ποιόν άνθρωπο θα έπρεπε να είστε μαζί.

Η Δίδυμη Φλόγα σας θα σας ξεσηκώσει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας! Μπορείτε να το διαχειριστείτε αυτό?
Οι συνενώσεις των Δίδυμων Φλογών έχουν τη δυνατότητα να είναι ένας ολόκληρος κόσμος εντελώς πέρα από ότι έχουμε βιώσει στις προηγούμενες σχέσεις μας. Εντελώς διαφορετικός στην πραγματικότητα! Αυτές οι προηγμένες πνευματικές Αδελφές Ψυχές μας φωτίζουν και αντανακλούν πάνω μας αναμφίβολα όλα τα δικά μας θέματα.
Οι σχέσεις των Δίδυμων Φλογών αποτελούν την απόλυτη πρόκληση. Σας εμπνέουν να θεραπευτείτε εντελώς εσωτερικά αλλά αν δεν είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από την κακή σας συμπεριφορά, το δράμα και τις αρνητικές πεποιθήσεις, τότε μάλλον δεν θα είστε αρκετά τυχεροί ώστε να έχετε ολοκληρωμένη σύνδεση. Το Σύμπαν επιτρέπει συνήθως αυτή την ένωση μόνο όταν και οι δύο σύντροφοι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι έτοιμοι να βιώσουν την ολότητα της σχέσης.
Εσείς λοιπόν έχετε συναντήσει τη δική σας Δίδυμη Φλόγα?
Οι πιθανότητες είναι μάλλον πώς όχι. Οι συναντήσεις αυτές είναι σπάνιες και οι Δίδυμες Φλόγες είναι περισσότερο πνευματικές παρά γήινες. Ή τουλάχιστον αυτό γινόταν μέχρι τώρα για αιώνες.
Μέχρι την αυγή της εποχής του Υδροχόου, το συνηθισμένο ήταν η Δίδυμη Φλόγα σας, να σας υποστηρίζει πνευματικά. Βλέπετε η Δίδυμη Φλόγα σας είναι μία ανεξάρτητη και αυτόνομη μονάδα. Ναι είναι το άλλο σας μισό, το άλλο κομμάτι από εσάς. Όμως όπως κι εσείς, είναι ολοκληρωμένες υπάρξεις και μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς εσάς.
Οι πιθανότητες είναι ότι εσείς θα συνδεθείτε μαζί τους μόνο όταν θα έχετε φτάσει σε ένα τέτοιο επίπεδο ανεξαρτησίας μέσα σας έτσι ώστε θα μπορέσετε να τα καταφέρετε και χωρίς αυτές.
Αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ ρομαντικό. Όμως η σύνδεση με τη Δίδυμη Φλόγα είναι τόσο ισχυρή που έχει να κάνει περισσότερο με το πνεύμα και τη ψυχή παρά με μια απλή σωματική ένωση, αν και όλα αυτά μπορείτε να τα έχετε, αν είστε αρκετά τυχεροί να πετύχετε να ενωθείτε σε αυτή τη ζωή.
Πολλοί άνθρωποι συνδέονται με τον/την σύζυγό τους ή με την Αδελφή Ψυχή τους κατά την παιδική τους ηλικία. Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι χαρακτηριστικό για τις Δίδυμες Φλόγες να συνδέονται στην παιδική ηλικία. Συνήθως οι δύο πλευρές πρώτα πρέπει να φτάσουν σε ένα ορισμένο επίπεδο εξέλιξης ή δόνησης και μετά το Σύμπαν να επιτρέψει αυτή την ένωση.
Δεν θα πέσετε τυχαία πάνω στη Δίδυμη Φλόγα σας, ούτε θα παρεκκλίνετε της πορείας σας για να την συναντήσετε. Είναι εντελώς απλό, όταν θα είναι ο κατάλληλος χρόνος, θα βρείτε ο ένας τον άλλον.
Είναι πολύ σύνηθες για μια Δίδυμη Φλόγα να βρίσκεται σε άλλη χώρα ή ήπειρο και πολύ απίθανο να βρίσκεται στη γειτονιά σας. Επειδή πρόκειται κατά κύριο λόγο για μια πνευματική σχέση, το Σύμπαν θέλει να δοκιμάσει καταστάσεις, κρατώντας τις Δίδυμες Φλόγες χώρια για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτή είναι η ένωση δύο ψυχών που ενδεχομένως έχουν επιστρέψει από την κόλαση και βρίσκοντας τελικά ο ένας τον άλλον, όλα αποκτούν επιτέλους το νόημα τους.
Η ένωση αυτή είναι ότι περισσότερο έχετε επιθυμήσει. Είναι αμοιβαία και σας αλληλοσυμπληρώνει. Ούτε ανεκπλήρωτη, ούτε μονόπλευρη. Ούτε δυσλειτουργική, ούτε συν-εξαρτώμενη. Πραγματικά, δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ εσάς και της Δίδυμης Φλόγας σας. Είναι μια πλευρά σας, ακόμα και τώρα. Οι πιθανότητες είναι, να περιμένουν να σας βρουν ακόμα και τώρα που μιλάμε.

Πώς θα ξέρω λοιπόν ότι βρήκα τη Δίδυμη Φλόγα μου;
Η ομορφιά αυτής της σχέσης είναι ότι πάντα υπάρχει μία ισχυρή τηλεπαθητική σύνδεση, η οποία καταργεί την ανάγκη για λόγια. Δεν χρειάζεται να είστε μόνος μέσα στη σιωπή. Συντονιστείτε με το Σύμπαν και δείτε πώς θα αρχίσετε να νιώθετε διαισθητικά πληροφορίες για τη δική σας Δίδυμη Φλόγα. Μην υποθέτετε ότι είναι σαν κι εσάς. Μάλιστα πολλές φορές ο ρόλος τους είναι να σας επαινέσουν, κι έτσι μπορεί μια χαρά να είχαν μια εντελώς διαφορετική πορεία ζωής μέχρι τη στιγμή που θα συναντηθείτε.
Το Σύμπαν θα αρχίσει να σας δίνει πολύ συγκεκριμένες ενδείξεις με τη μορφή της συγχρονικότητας των συμπτώσεων. Θα σας φανερωθούν ξεκάθαρα σημάδια που αρχικά θα αντισταθείτε να τα δεχτείτε γιατί δεν θα μπορείτε να πιστέψετε εντελώς τι συμβαίνει. Παρόλο που θα νιώθετε την μαγεία γύρω σας, ακόμα μάλλον θα αντιστέκεστε. Χαλαρώστε το σφιγμένο πρόσωπό σας, χωρίς να πανικοβάλλεστε. Θα νιώσετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια βαθιά μέσα σας. Όλα αυτά σας δίνουν την πλήρη αίσθηση ότι είναι η Δίδυμη Φλόγα σας. Περίμεναν να ενωθούν μαζί σας τόσο καιρό όπως κι εσείς. Οπότε ως προς τι ο φόβος;
Λοιπόν ποιες είναι οι πιθανότητες να ενωθείτε με τη Δίδυμη Φλόγα σας;
Ο Θεός ξέρει μόνο, κυριολεκτικά. Παρόλα αυτά υπάρχει μόνο μία ψυχή στη θάλασσα των ψυχών. Είναι πιθανό να δοθεί μεγάλη έμφαση στην εξεύρεση του πνευματικού σας Δίδυμου.
Δίδυμες Φλόγες; ΕΑΝ είναι γραπτό να ενωθούμε με τη Δίδυμη Φλόγα μας σε αυτήν τη ζωή, θα διασταυρώσουμε σύντομα τους δρόμους μας και οι δύο πλευρές απλά θα το «ξέρουν». Δεν θα υπάρχουν αμφιβολίες. Σαν δύο μαγνήτες μαζί, ο ένας να τραβάει τον άλλον σε μία εξαναγκαστική και αναπόφευκτη κοινή πορεία, κάνει τη φύση της σχέσης των Δίδυμων Φλογών αναμφισβήτητη. Δεν υπάρχει χώρος για ανάλυση και αμφιβολίες. Όλες οι βασανιστικές ερωτήσεις «Είναι αυτός; Είναι αυτή;» δεν υπάρχουν πλέον στον ορίζοντα.

Όταν ο κοσμος σας καταρρεει, ετοιμαστείτε να συναντήσετε την Διδυμη φλογα σας!
Μπορεί, ατυχώς, η Δίδυμη Φλόγα σας, πραγματικά να είναι πνευματική σε αυτή τη ζωή. Αλλά καθώς είμαστε στη νέα ροή των πραγμάτων είναι μάλλον απίθανο να συμβαίνει ότι γινόταν για αιώνες. Καθώς οι μαγικές ενέργειες συσχηματίζονται προς το 2019, πολλοί άνθρωποι θα ενωθούν τελικά με τη Δίδυμη Φλόγα τους. Όλο αυτό είναι μέρος του θεϊκού σχεδίου και ενθαρρύνει την πνευματική εξέλιξη του πλανήτη. Τα βρέφη που θα γεννηθούν από αυτές τις ενώσεις θα είναι το κάτι άλλο!
Να θυμάστε ότι μπορεί η ένωσή σας με την Δίδυμη Φλόγα σας να είναι μία πρόκληση. Όταν αρχικά θα ενωθείτε, μετά τα μοιραία πυροτεχνήματα, πιθανόν να νιώσετε μερική αντίσταση και δυσκολία προσαρμογής. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Η ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σας είναι ένας σημαντικός έλεγχος της πραγματικότητας και αυτό μπορεί να είναι πραγματικά άβολο. Συχνά μοιάζει σαν διαπραγμάτευση με ένα μέρος του εαυτού σας που έχετε επιλέξει να μην το βλέπετε για πολύ καιρό.
Όλο αυτό είναι λογικό με κάποιο τρόπο. Το να ενωθείτε με τη Δίδυμη Φλόγα σας είναι σα να κοιτάμε ξεκάθαρα στον καθρέφτη και να βλέπετε όλη τη γυμνή αλήθεια. Κανείς δεν μπορεί να προσποιηθεί ότι μια τέτοια ένωση θα είναι παιχνιδάκι. Ενδεχομένως μάλιστα η δική σας Δίδυμη Φλόγα μόλις έχει βγει από μία σχέση που είχαν να μάθουν μαζί ορισμένα μαθήματα στη ζωή αυτή. Συνεπώς θα χρειαστούν προσαρμογές από όλες τις πλευρές.
Φυσικά τα πράγματα, στην πορεία αυτής της μαγευτικής σχέσης, λειτουργούν με απώτερο σκοπό να επιβεβαιώσουν το κύρος της. Οι προκλήσεις δυναμώνουν την αμοιβαία αποφασιστικότητα αλλά μόνο εάν είναι ο σωστός ΧΡΟΝΟΣ για αυτή την ένωση. Γενναιότητα απαιτείται και από τις δύο πλευρές.
Η σύνδεση με την Δίδυμη Φλόγα σας δεν μοιάζει πάντα με τη συνηθισμένη διαδικασία που ερωτευόμαστε. Ξεπερνάει τις γνωστές ρομαντικές σκηνές που περπατάμε χεράκι – χεράκι στην ακρογιαλιά, που δειπνούμε υπό των φως των κεριών και κοιτάμε μαζί τα άστρα στον ουρανό. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ιλιγγιώδη, ξέφρενη βόλτα με το «τρενάκι του τρόμου» στο λούνα παρκ. Απολαύστε το!

Όταν ο κοσμος σας καταρρεει, ετοιμαστείτε να συναντήσετε την Διδυμη φλογα σας!
Πρακτικές συμβουλές για να φέρετε τη Δίδυμη Φλόγα στη ζωή σας
  1. Ξεκαθαρίστε όλη την ακαταστασία και δημιουργείστε ελεύθερο χώρο.
  1. Δημιουργείστε τις κατάλληλες συνθήκες που θα μαγνητίσουν το ταίρι σας, τόσο μέσα σας όσο και έξω σας:
Εμπλουτίστε το χώρο που ζείτε με ελκυστική διακόσμηση.
  1. Απαλλαγείτε από το παρελθόν, εντός και εκτός: Αφεθείτε να αγκαλιάσετε για λίγο το κενό, αν απαιτείται. Πρέπει να είστε δυνατοί και ανεξάρτητοι για να προσελκύσετε το ταίρι σας.
  1. Απομακρύνετε τα εμπόδια. Απελευθερώστε κάθε τι από το περιβάλλον σας που σας κρατά δεμένους με το παρελθόν.
  1. Προσδιορίστε με σαφήνεια τα χαρακτηριστικά που περιμένετε να έχει το ταίρι σας. Συντονιστείτε και αισθανθείτε πώς είναι να είστε μαζί. Εμπιστευτείτε τα συναισθήματα αυτά και τον εαυτό σας για να έρθει σε σας το σωστό άτομο.
  1. Σχετικά με τις σχέσεις αγάπης που έχετε στη ζωή σας, πρώτα από όλα εκτιμείστε και βιώστε τις σχέσεις με τις Αδελφές Ψυχές σας. Ακόμα ξεκαθαρίστε τα θέματα με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα
  1. Συγχωρείστε τον εαυτό σας για όλα τα λάθη του παρελθόντος χωρίς να φοβάστε ότι θα τα επαναλάβετε. Μαζί με την Δίδυμη Φλόγα σας αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
  1. Κρατείστε τον παλμό της αγάπης, του πνεύματος και της δεκτικότητας. Προετοιμάστε τις καρδιές σας και να είστε έτοιμοι.
Σχετικά με τη συγγραφέα:
Συνδεθείτε με την Sarah Delamere Hurding: http://www.sarahdelamer.com
Απόδοση κειμένου στα ελληνικά:
Κατερίνα Παρασκευοπούλου

http://ellinika.omtimes.com/2015/02/otan-o-kosmos-sas-katarreei-etoimasteite-na-synanthsete-thn-didymh-floga-sas/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μοναχικά βήματα -- Τάσος Λειβαδίτης